Friday, 21 October 2011

sahabatku!!!!

assalamualaikum...

hari ni wa rasa ramai gila yang singgah blog wa...dan wa nak berterima kasih kat brader ujang sebab telah memperkenalkan blog wa kepada memember nye...

hari ni wa nak tulis sal kawan- kawan wa yang agak sengal n x berapa nak betol...cerita nya macam ni...wa baru habis kelas..n wa n gang2 wa nak pergi la minum-minim kat cafe...belom sampai ke cafe lagi...sorang member aku patah balik n tetbe cakap ada orang datang nak bagi hadiah besday dekat wa...wa pelik la..sape pulak nak bagi hadiah kat wa...


rupa-rupanya dekat depan cafe ada jual buku-buku...wa ni jenis suka membaca n oleh sebab tu la wa rasa wa dibahan...sampai je kat tempat jual buku tu...kawan-kawan wa leh lak nyanyi lagu epy besday kuat-kuat....oleh sebab nak cover malu...wa buat la muka x taw...brader2 yang jual buku tu semua leh bangun lak n cakap epy besday kat wa...wa jenis orang yang tenang..wa pon salam n cakap la terima kasih n teros bla g kat member-member wa...

sampai je kat dieowang....wa jerit...besday wa bulan ehem3 la gilerrr...bukan bulan 10...n dieorang lari sambil gelakkan wa...^%@&*@^#^&@#*#&

17 comments:

Aisya Humaira said...

ahahaha...ni mesti AJ kn pun yg jd mastermind...lawak..bce smbil gelak kot...

GUNNERS said...

aisya humaira : dia salah satu dr mangkok tersebut...sssshhhhhhhhhhh

Aisya Humaira said...

hahaha syengal jer..msti malu gilerr en time tu...

GUNNERS said...

aisya humaira : agak r..hahahhaa...nk wat cam ner...gang sengal2

Rien Rose said...

untunglah bro ujang promote.. hahaha :P

GUNNERS said...

rien rose : tu laaaa...untung gilerr rasee...hahaha

Aisya Humaira said...

haha..tak pe..ni jd kes kenangan yg tak blh dlupakan... =)

GUNNERS said...

aisya humaira : memang x kan lupee laa...weeeee

Aisya Humaira said...

terbaek!! untunglaa rse special kot kalo dpikirkn blk...

atiqa aris said...

haaha untongla dicelebrate awal2.haha

GUNNERS said...

atiqa aris : hahaha,,,masalhnyerr..da lepass laaaa

mRs.Lea said...

hahaha. sempoi kowt dpt kwn mcm tuu.. !

Cik Tetra said...

hahahahah..lawak la..sengal je..hikhik.. :D

GUNNERS said...

mrs. lea : hahaha..amat2 sempoi...sampai x leh nk ckp perrr

GUNNERS said...

cik tetra : lawak kan...tp sy bengang...hahahahha

si ngokngek said...

apasal tak acting ja macam mmg bufday hang..kan senang..dapat lar gift..hekhekhek

Elmoluya WutWut said...

terima je lah, mana tahu dapat hadiah. satu tahun sambut dua kali dod. untunglaa.